Nederland is een van de pionierslanden als het gaat om private leasing. De formule is erg populair, maar als gevolg daarvan zijn de aanbiedingen vermenigvuldigd, waardoor het voor consumenten moeilijk is om een ​​overzicht te krijgen van wat er op de markt beschikbaar is. Een nieuwe onafhankelijke website biedt consumenten in Nederland een makkelijke manier om dat te doen.

 

 

Leaseauto.nl geeft niet alleen een uitgebreid overzicht van de private leaseproducten, maar geeft ook duidelijk inzicht in de contractuele verplichtingen (bijv. Annuleringskosten, kilometervergoedingen) en bijkomende kosten die bij elke aanbieding horen (bijv. Banden, verzekering). Dit maakt het voor consumenten gemakkelijk om te vergelijken en de juiste formule voor hen te kiezen. Mochten ze toch nog vragen hebben, dan is er een telefonische helpdesk voor persoonlijke assistentie. Elektrische auto leasen particulier is duurder.

 

“Zelfs voor hetzelfde model zijn de verschillen in kosten en voorwaarden vaak veel groter dan je misschien denkt en kunnen ze in de loop van een contract honderden of zelfs duizenden euro’s bedragen”, zeggen Nico Vierhout en Derk Wagenaar, oprichters van Leaseauto. nl. “We elimineren dat verrassingselement; en het bestellen van een private leaseauto via ons is net zo eenvoudig als het boeken van een hotelkamer of een vliegticket. ” bmw 1 serie prive lease is elite.

 

Leaseauto.nl biedt nog geen vergelijking van elk private lease aanbod op de Nederlandse markt, maar dat is de ambitie voor de toekomst.