Voor het eerste kwartaal van 2020 meldde Amazon een stijging van 29% in Noord-Amerika en een stijging van 18% van de wereldwijde verkoop.

Dit is het moment om e-commerce een integraal onderdeel van hun bedrijfsvoering te maken.

Eén ding is zeker: e-commerce blijft in hoog tempo groeien, vooral de komende maanden.

Nu we de tweede helft van 2020 ingaan, lijkt de wereldwijde COVID-pandemie op sommige plaatsen te vertragen en op andere plaatsen de overhand te krijgen. Door alle golven heen wordt echter één ding zeker: we hebben nog een hele tijd te gaan totdat alles weer ‘normaal’ wordt.

Online shoppen op 10beste.com

Voor ondernemers zijn deze veranderingen vrij klein. Hoewel ze een investering in tijd vergen, bieden ze klanten een hoge waarde. Wat ze uiteindelijk doen, is een groter gevoel van vertrouwen creëren, wat van cruciaal belang is voor elk bedrijf, maar vooral voor degenen die net zijn uitgegroeid tot e-commerce. Uiteindelijk vertaalt vertrouwen zich in klantloyaliteit (en hogere conversieratio’s). www.10beste.com heeft goedkoop spullen.

Keukenmachine online bestellen

Aangezien de wereldwijde situatie op dit moment onvoorspelbaar is, is het consumentengedrag vluchtiger dan ooit. Wat dit voor bedrijven betekent, is dat ze klaar moeten zijn om snel bij te sturen. En de enige manier om dit te doen, is door meer aandacht te besteden aan alles wat wel of niet werkt. keukenmachine kopen.

Voor bedrijven brengt dit tal van uitdagingen met zich mee. Hoewel het noodzakelijk is om de curve af te vlakken, kunnen economieën het komende jaar niet stoppen totdat wetenschappers (of de natuur) met een oplossing komen. Dit betekent uiteindelijk dat er een vorm van aanpassing nodig is.

E-commerce groei in 2020

Een van de belangrijkste veranderingen die we in 2020 in het koopgedrag van consumenten zagen, was de snelle groei van de populariteit van e-commerce. Slechts een paar maanden geleden werd online winkelen door de meeste 65-plussers als onbetrouwbaar beschouwd. Bijna van de ene op de andere dag is het echter een essentiële praktijk geworden. En sommige cijfers getuigen van de groei van e-commerce.