Brenda S. Bence is een wereldwijd gewaardeerde markeringsmeester, Certified Speaking Professional, Certified Executive Coach, dynamische mentor en schrijver van een aantal bekroonde bedrijfs- en individuele markeringsboeken.

Met een MBA aan de Harvard Business School heeft Brenda de eerste 20 jaar van haar roeping doorgemaakt met het bouwen van uber-merken voor organisaties als Procter and Gamble en Bristol-Myers Squibb, waar ze een hoge ambtenaar was die verantwoordelijk was voor miljardenorganisaties in vier landmassa’s en 50 landen.

In 2002 verliet Brenda de zakenwereld en richtte BDA International op. Momenteel werkt BDA International samen in 30 landen en met werkplekken in zowel de VS als Azië, en geeft bekwame sprekende, voorbereidende en officiële instructies aan administraties aan klanten in Zuidoost-Azië, Groot-China, de VS / Noord-Amerika, West- en Oost-Europa, het Indiase subcontinent, Australië / Nieuw-Zeeland en Afrika. Het exclusieve programma ter bevordering van het initiatief van BDA is vastgelegd in de jaarlijkse positionering van Leadership Excellence van de beste verbeteringsprogramma’s over de hele wereld.

Als een populaire deskundige spreker en mentor, heeft Brenda de neiging om menigten over de hele wereld te bezoeken op vergaderingen, shows en organisaties voor klanten, bijvoorbeeld Abbott, Bank of America Merrill Lynch, BCG, Citi, Credit Suisse, Danone, Deloitte , Deutsche Bank, General Motors, KFC, KPMG, Kraft, Lily, Mattel, Microsoft, PwC, Radisson Hotels, Royal Bank of Scotland, Sheraton Hotels, Standard Chartered, UBS AG, US State of State en Young Presidents Organization.